KÜTAHYA / MERKEZ - Sırören İlkokulu

0 (274) 259 20 81
Sırören Köyü Sırören Küme Evleri No. 79/2 Merkez/KÜTAHYA
Vizyon
Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışılan, herkesin destek olduğu, her öğrencinin başardığı ve tüm imkânsızlıkları yenmiş, saygın, güvenilir ve etkili bir okul olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Okulumuzun misyonu; Türk millî eğitiminin amaçları ışığında erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda dürüst, çağdaş, araştırmacı, öz güvenini kazanmış; güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
08.30 - 14.10
Okulumuz katı yakıt kullanılarak kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Ulaşım
Okulumuza özel araçlarla ve köy dolmuşuyla ulaşım sağlanmaktadır. Öğretmenler için ayrıca bir servis imkânı yoktur.
Okulumuz köyde bulunduğundan öğrenciler için servise ihtiyaç duyulmamaktadır.
Okulumuz Kütahya ilinin merkez ilçesine bağlı Sırören köyünde bulunmaktadır.
Okulumuz il ve ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
sirorenilkogretimokulu@gmail.com
Proje Çalışmaları
"Neşeli Geri Dönüşüm", "Hep Birlikte Okuyalım Arkadaşlar", "Bu Köşe Satranç Köşesi", "İlk Okuma Köşemiz"
Diğer Hususlar
Okulumuzda birleştirilmiş iki sınıf olduğundan okulumuzun idareci normu bulunmayıp okulumuz Sırören Ortaokulunun idari vekaletiyle yönetilmektedir.