KÜTAHYA / MERKEZ - Sırören İlkokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler. Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa gark edecek sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz; kızlar, çocuklar!” Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Anlamını Bul, Kara Bulmaca Çöz, Masal Tamamla

Atasözleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden Dev Hizmet

Yarışmada Dereceye Giren Öğrencimiz Ödül Aldı

Okulumuzun yıkılmaya yüz tutmuş bahçe duvarı onarıldı.

"Sözlük Özgürlüktür"

"Sözlük Özgürlüktür"

Türk Böbrek Vakfı (TBV) Uyarıyor!

Tem

RAMAZAN AYINI EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAMAK ADINA DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZİN REHBERLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ PANO HAZIRLADI.

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Tem

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZ ÇARDAĞINDA DERSLERİNİ  AÇIK HAVADA İŞLEMEKTEDİR.

AÇIK HAVADA KİTAP OKUYORUM ETKİNLİĞİ

Tem

MATEMATİK SEFERBERLİĞİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA "TEMEL EĞİTİM MATEMATİK MATERYALLERİNİN DİJİTALLEŞTİRİLMESİ PROJESİ OYUN TABANLI ETKİLEŞİMLİ İÇERİK HAZIRLAMA ÇALIŞTAYINA OKULUMUZ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ OKAY İNANÇ KATILMIŞTIR.

Tem

SOKAK HAYVANLARI EN BÜYÜK DOSTUMUZ, SOKAKTAKİ DOSLARIMIZLA BERABERİZ.